nu så lite små bilder utlagd : )

Publicerat: 2008-05-30 Kl: 15:06:23 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarerJag är i vecka 23 plus 3dagar !

Vecka 23
Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig genom magen. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger, kanske genom att man känner något ganska kantigt som t.ex kan vara ett skulderblad. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar väldigt mycket när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.


Jag och vårat lilla hjärta mår jätte bra ! Än så länge ha den utrymme så de räcker till.Men häromdagen knäppte jag en bild på magen för de var så roligt. Titta här man kan se hur lillen ligger om man tänker efter. =) magen är aldeles sne och de ser så roligt ut !
vecka 23 plus 3

.Den sparkar och ha sej varje dag . Det är både roligt och ibland när lilla livet vårat har hicka då kan de bli lite små jobbgt ! Men en sak e klart ,de är att ja måste börja simma o grejja ..haha skrev ju de förra gången .Men ha inte haft ork och tagit mej tid,... skrattar ! Men ja SKAA !! inte så lätt att orka göra allting i vanlig takt .allting som man gör tar lite längre tid och de gör att ja inte hinner med allting ,som simam typ !! hahaha

bebisen ligger lite snett =) hahaGör inte hål i naven flickor ! herregud de är så himla fult nu när man är gravid och har ett hål där efter att man gjort hål och haft en grejj där.. Gör inte det ! uscha ! ångrar mej så mycket ! Titta få ni se !


mage 23 plus 3Jag och morsan o farsan var ute  i Berga en varm sommar dag -- herregud så skönt de var. men också jävligt klibbigt.. Haha ! svettades som en gris.. Titta vilken fin stil jag har på armar och ben *Skrattar*
 !! varm som attan var det !
ja i berga


gubbenGubben bjöd mej o lillen på mat *på Olearys* Jätte roligt var de faktiskt och om inte annats väldigt mysigt... tack för DET !kjolMin fina mamma Kjol =)
men den synd inte .. och ser inte särkilt fin ut .. men de är den .Sommrig o fin !!

julia
var och hämtade Julia min kusin vitamin .Tog med henne till norraberget. väldigt mysigt. och vet ni vad?
-Det var uppskattat.. herregud som hon surrade och sprang runt runt i lekparken.. det är faktsikt så roligt att se att hon är så lätt road allting är så himla roligt för henne ! Hon spang på denna stälning i ca en halv timme och skrattade och hade sej ! Gullunge där !

snygg tommyen full Tommy !vecka 22 tro javecka 22 tro ja de var här !!
Men nu måste ka dra ska jobba sen så ska de vara en sista visning här i hemmet om tio min tydlogen .enligt Tommy !! hörs alla !! Sköt om er !

JAG SKA..... = )

Publicerat: 2008-05-29 Kl: 21:56:32 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


JAAA SKA SÅ FORT JA FÅ TID ÖVER. SÄTTA MEJ NER O SKRIVA OCH LÄGGA UT NYA BILDER PÅ MEJ O MIN VACKRA MAGE.. VI GÖR INGENTING ANNAT ÄN VÄXER O VÄXER=) OCH BÅDE ROLIGT O LITE SMÅ JOBBIGT !
MEN ALLTING ÄR MEST ROLIGT. JAG LÄNGTAR SÅ GRYMT EFTER ATT FÅ SE VÅRAN ÄLSKADE LILLA !
DEN RÖR SEJ HELA TIDEN NÄSTAN =) SPARKAS O HICKAR *LEER*
IDAG FÖRESTEN VAR JAG OCH TOMMY PLUS BLIVANDE MORMOR OCH KÖPTE EN BILBARNSTOL PÅ  BARNENSHUS:) DEN VAR SÅ FIN OCH DE VA HAVLA PRISEN SÅ 700 KRONOR* KANON PRIS*IMORGON KANSKE DE BLI ATT JA KNÄPPER NÅGON BILD PÅ MAGEN O LÄGGER UPP=) LOVAR INGENTING .
NU MÅSTE JA SOVA SKA JOBBA IMORGON MEEED !
ÄLSKAR DEJ RIKKE ,TÄNKER PÅ DEJ HELA TIDEN SKA DU VETA ! DU E DE BÄSTA JAG HAR FÖRUTOM LILLEN, HIHI ! ELLER JO ÄLSKAR ER LIKA MYCKET ÄN SÅ LÄNGE : ) KANSKE KOMMER BLI MERA SEDAN NÄR DEN KOMMER UT O BLI MAMMAS ÄLSKADE LILL GRIS. SKRATTAR !
SOV GOTT NU !
JAG ÄR I VECKA 23 PLUS 3 DAGAR.
TIDEN RINNER IVÄG..

Vecka 22

Publicerat: 2008-05-19 Kl: 15:27:51 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Hej och hopp på er alla ! = )
IDAG har ja gjort så mycket saker.*helt sjut*
Tommy gullet mitt åkte ju iväg i morse . han skulle med jobbet på något äventyr baddla kanot o sova i någon stuga ,dricka lite bärs och så vidare . Så tråkigt när han inte sover hemma : (
ja Kan inte slappna av lika bra. Ja sover ,fast ja e vaken och rädd att de ska komma spöken eller att någon ska göra inbrott .. SKRATTAR ! Men de är sant. är en orolig typ !  något som ja bara tänker . vet inte varför *Haha !
Men skit i samma nu . 
Lillen min , i magen vill absolut inte sova på kvällarna  då ja ska sova ! WHY älskade lilla du?!
Varför kan inte  dom små liven vara vaken hela dagen o sen slappna av och sova lite på kvällarna :)
Den fundera ja lite på ibland faktiskt.. Men dom ja pratat med som är gravid dom kan sova på nätterna dom , eller dom kissar vel minst lika mycket som mej haha.så vaken på nätterna e dom vel också.
 men tänkte på  att - ja vaknar ju av varje spark liksom !
Och jag bli jätte känslig , är precis som om varje gång lillen spraka så vill ja fälla en tår lixsom ! kenpig känsla !
Men nu kommer ja inte ihåg vad ja pratade om .*som ja skrev längst utt ja e helt slut idag ju * hihi
 De var vel att lillen min sparkade på nätterna så man e vaken jätte mycket o länge på nätterna . DET VAR DE JA SKULLE KOMMA FRAM TILL : ) så man är liksom så trött och trög i huvudet på dagarna för att man är vaken o uppe på nätterna ! Det är lite jobbigt faktiskt . eller kanske inte ska säga jobbigt utan det är DRYGT . för ja älskar att sova på nätterna *leer*
Men men vad gör man inte för sin älskade lilla plutt där inne. Det är så roligt och så spännande att den ska få komma till världen snart , eller inte snart men SNART :) hehe men i september : )
Jag älskar dej så mycker redan , tro man gör de som blivande mamma när de gått 22 veckor.
Känns som om ja känner den lite grann också ! *Skumt men SANT JU *
Den e kanske inte alltid så snäll men för de mesta ! Ja ska inte klaga ,
jag tycker ja mår bättre än många andra sin är gravid! Jag har inge problem som är asjobbiga bara lite små jobbiga =) 
Tänkte ja skulle skriva ner några  :
 TÄPPT I NÄSAN NÄSTAN HELA TIDEN . SVÅRT ATT ANDAS EFTER JAG ÄR TÄPT I NÄSAN,
KISSNÖDIG ,DET ÄR INTE SÅ ROLIGT DE HELLER ATT SPRINGA PÅ TOA OCKSÅ KOMMER DE NÄSTAN INGENTING FAST ATT MAN TRODDE MAN SKULLE DÖ FÖR DE GJORDE SÅ ONT ,MAN TROR LIKSOM ATT MAN ÄR SÅ HIMLA KISSNÖDIG OCH HA SÅ MYCKET KISS INUTI SEJ OCKSÅ KOMMER DE LITE GRANN BARA*HAHA*
OVAN FÖR NAVELN ,OCH UNDER BRÖSTEN STICKS DE SOM EN TOKA PÅ GRÖNBETA IBLAND, INTR LIKA  MYCKET SOM FÖRUT MEN DE ÄR OBEHAGLIGT,INTE HELLER SÅ ROLIGT.
PRICKAR ,HERREGUD SER INTE KLOK UT ,HAR TYP SOM FINNAR FAST ÄNDÅ INTE FINNAR UTAN BARA SMÅ PRICKAR UNDERHALSEN ,VID BRÖSTEN FAST OVAN FÖR BRÖSTEN LIKSOM .HAHA, OCH I ANSIKTET. DET ÄR ABSOLUT INTE ROLIGT ATT FÅ DET. BRISTNINGAR,HAHA-DET HAR JA INTE,DET ÄR JA LYCKLIG ÖVER : ) JAG SMÖRJER OCH SMÖRJER MIN MAGE KONSTANT. FÖR DE VILL JA INTE HA.*SKÖNT ATT DOM INTE KOMMIT*
RYGGEN-SKA JA INTE KLAGA ÄVER JA LOVAR MEN SVANSKOTAN, GÖR ONT :(
SVULLEN. HÄNDERNA OCH FÖTTERNA HALLÅ DÄR VAD ÄR DE MED ER. SKRATTAR !
NÄR DE ÄR VARM UTE ELLER NÄR JA LAGAR MAT . SKA NI SE MINA HÄNDER. INGE ROLIGT : (

Men nu tro ja jag fått ur mej några sker som inte e så roligt ,men som sagt *se ni ?, Jag ska absolut inte klaga =)
fast de vore lätt att göra det .hehe !
 men de ska ja inte ! så här är de att vara gravid också , Men alla dessa dåliga saker ,som inte är så roliga glömmer man lätt bort när man tänker på lillen. För då Ler man bara och man bli så varm i kroppen : )
För den jag har i magen , Ja älskar ju den som ja sa förut . fast ja inte sett eller träffat den.

Träning -
Måste få skriva en sak till nu har ja lakt upp en schema få se om ja klarar av att hålla det.
jag är som sagt en slö kvinna som inte gillar att träna : (
Men nu måste man ju de så börjar lite lätt . det blir:
*3 ggr i veckan 30 -40 minuters promenad i rask takt!
*simma en gång i veckan 30 mintuter !
Nu vill ja vara hitta någon som vill göra detta med mej: ) så tråkigt att motionera ensam !
så kom igen nu , ring gravida mej och säg .Tina jag hänger på dej ! *skrattar *
jag tänker på mest på dej morsan ! kom igen klart du ska simma o promenare lite med Tinis : ) Ställ upp !Vecka 22
Kroppen: Vissa MVC håller ett sk. informtionsmöte för gravida runt den här tidpunkten. En dietist brukar gå igenom vad man bör äta och vad man ska undvika, men man brukar få en broschyr hemskickad redan i början av graviditeten så att man inte äter något skadligt. Arbetsterapeut och sjukgymnast brukar också vara med på mötet och informera om hur man kan lindra besvär från rygg och bäcken. Man kan t.ex få hyra ett stödbälte för att minska bäckenbesvär.

Barnet: Från och med den 22:a veckan kallas det lilla livet "barn" istället för "foster". Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Barnet dricker och kissar som en del av fostervattnets rening
.magen !fotograf tommy

Sjunger för bebben : )

Publicerat: 2008-05-14 Kl: 15:39:45 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer
vackert


Hihi jag brukar sjunga lite för min bebis .*Skratta ni men det är roligt*
Gå in på youtube och lyssna på lite vackra sånger och sjunga lite för lillen.
som idag blev det lite lassie = ) Den e så vacker !
http://www.youtube.com/watch?v=XC0RP3DnuNA&feature=related

och varför inte lite annan sång som - jag ska måla hela världen *Den e också så fin*

Eller åh nu vet jag . låten älska mej *Den e bara finast*
http://www.youtube.com/watch?v=jR4Q14-YArE&feature=related

Men aladins låt med *a whole new wolrld* hehe !
http://www.youtube.com/watch?v=YRi20cWMYOM
bäst
Denna film är ett måste om ja få en Flicka! =) Kanske inte passar så bra in på små killar! haha!
Men på små tjejer då bli det sjösjungfrun för fulla muggar =)
Lite andra bilder. Skulle knäppa kort häromdagen men titta,då tyckte Tommy han kunde peka fult finger på mitt kort. haha .Knepig kille jag har ibland alltså! haha förstörde hela bilden * Tommy Dumma dej*

tommy jätte kulRikke jag hoppas du förstår hur roligt jag hade när ni var här hemma. Kan sitta och skratta åt saker o ting vi sa eller gjorde. Det var så himla roligt. gick ju inte fem minuter då ni va här ,då man inte skrattade !
Du är så vackert föresten ,så roligt att titta på det. Så lång du kommit med dit liv.. och Som du törs göra saker o ting ,skulle jag oxå vilja men har inte den kraften att ja skulle kunna dra iväg aldeles själv*Skulle förstår inte göra de nu när ja väntar en liten*men om ja tänker på om de inte varit så! Du e så stark RIkke !*Enligt mej *'
Älskar dej och hoppas att du har det bra i spanien ! längtar efter dej varje dag !

rikke


magen ! Jag och min mage måste också få vara med på bild !
                                                *Älskar min mage och älskar redan min älskade som ligger där inne, och myser*

har inte haft så roligt på år och dar !

Publicerat: 2008-05-13 Kl: 14:34:01 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


rikke and isa

Vilken vacker bild på en fatastiskt vacker syster och fina isa ! *i spikarna*
dom kom hem hit till sundsvall över helgen. jag har inte skrattar och haft så roligt på länge. tack vare rikke och isa som pratar spanska! puss på er !

skratt

Och här är min fina fader och spanska gotjejen isa bredvid och så klart min snygga syster = )
-Vad vi skrattar åt? vet ja inte men kul va de iaf = )
ja o sis

Jag och min älskade syster. Du är bäst . Ta det lugnt nu i spanien och ha så roligt du kan. jag och bebben finns kvar här i sundsvall och bara vänta på dej = )
ja och magen vid vattnet

Jag och magen =) satte oss på stenarna och myste lite.. =)

ja o sis

jag och syster igen.. så mysigt det var att vara nära vattnet =) fint väder fick vi när rikke o isa var här hemma !tur !

rikke and isa

Ni är bäst ! Fotograf - Tina Nilsson .. haha !!Vi var ju ute på krogen också ... Följde med på dallan för Rikkes skull,det var faktsikt rätt så roligt.
Var kanske inte så roligt att svetten rann på mej.. herregud!Men Lill gubben Tommy fick åka med mej hem runt två tiden han var inte så nyckter *skrattar * Min mage igen på en bild och jordgubbar*DET ÄR JU SÅ GOTT*
Sen barn barnvagnen ja o mamma var och beställde härom veckan. EN brio Chassi Kombi ! Den var så mysig!
Den ska vara hel svart =) en den kommer den 20 augusti *sent * =(  men ska bli så roligt att få en egen och en helt ny vagn. tack till mamma min o pappa min =) ni e guld !


fotograf tommy

v 21

Publicerat: 2008-05-12 Kl: 20:04:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Graviditetsmånad 6

Vecka 21
Kroppen: Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern. Det kan man avhjälpa genom att dricka mycket, på så sätt rensas kroppen från slaggprodukter.
Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt, unvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och mineralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytandemedicin som neutraliserar magsyran.

Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln.


ja ska skriva , men har inte tid idag heller. men hurni , nu går tiden fort. den bara rinner iväg . har gått över halva tiden. och ja växer o växer. bebben spraka väldigt mye och rör sej på nätterna eller när ja lägger mej i sänge för att sova eller vila .DÅ NI ! Då lever bebben om!!Men skriver imorgon. kanske =) RIkke o isa var ju här hemma i sundsvall.. de va så roligt.. nya krafter ha ja nu .. har inte skrattat så mye på så länge. tack brudar.
älskar dej rikke otroligt myeResultat:
Din kinesiska ålder är 22 år och befruktning är i lunarmånad 11 Flicka OBS! Enligt kalendern har din datumkombination hög risk att även bli det andra könet

Tittut 3D och 4D ultraljud

Publicerat: 2008-05-07 Kl: 15:54:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nej nu ha ja bestämt mej och övertalat tommy att åka till sthlm= ) ska kolla imorgon om ja få tid , ringa och boka en tid . vecka 22! på onsdagen eller torsdagen för mamma vill också följa med =)
titta vad vackert att se bebisen på detta vis. och allt annat som igår ! Plus att vi ick ju inte veta könet och jag blev lite besviken då för jag hade förberett mej på att vi skulle få veta om det var en flicka eller pojke.. Så nu ska vi få veta !
man har ju som sagt en hel timme på sej att klura ut detta ! hehe Detta ska bli så rolig.. sp spännande .och kan inte sluta tänka på dom höra fina bilderna ni ser här nedanför.. Titta ! Att ma kan se bebisen på detta vis alltså!
Tittut 3D Ultraljud & 4D Ultraljud
Guld 3D/4D - 1200kr

Er 3D/4D- undersökning kommer att börja med en begränsad diagnostisk 2D-undersökning. Vi kommer att undersöka och titta på ett flertal saker hos ert barn såsom hjärtslag och position. Vi tittar även på en del saker hos mamman, såsom moderkakans position. Därefter börjar undersökningen i 4D. Under den här tiden kommer vi att titta på ert barn som ni aldrig sett det tidigare. I guldpaketet ingår:

  • cd med 20 - 50 3D bilder, exakt antal beror på barnets position, samt rörliga videoclips
  • könsbestämning om önskas3D Ultraljud och 4D Ultraljud

Vi erbjuder ett alternativt 3D ultraljud och 4D ultraljud. På vår moderna, avslappnade och smakfulla mottagning, erbjuder vi 3D- och 4D- ultraljudundersökningar för att tillgodose en positiv och familjestärkande upplevelse mellan mamma, pappa, andra familjemedlemmar och det blivande barnet. Vi upplever att realistiska bilder tar fram en helt ny känsla hos föräldrarna gentemot barnet som kan vara till fördel för hela familjen. Det är något speciellt som händer när de blivande föräldrarna får se och uppleva sitt barn genom 3D- och 4D- bilder eftersom att bilderna är mer realistiska än de som tidigare setts. De här otroliga bilderna skapar ett band mellan föräldrarna och barnet som fram till nu bara upplevts vid födseln.

Ultraljudsundersökningarna är säkra för både mamman och fostret. I vår teknik använder vi oss av EXAKT samma ultraljudsvågor som vid en traditionella 2D-scan som hos doktorn och på sjukhus. Den avancerade, väl utvecklade ultraljudsmaskinen omvandlar 2D- bilder till fantastiska 3D/4D- bilder. Så enkelt är det! Vi undersöker enbart mammor som har genomgått sin 18-20 veckors diagnostiska undersökning eller motsvarande och som tar med sig de papper de mottagit vid sin undersökning på sjukhuset. Vi gör inga undantag eftersom vi håller en hög vårdnadsstandard.

Med vår alldeles nya ultraljudsteknik har vi möjligheten att synliggöra rörelser från barnet, som är svåra om inte omöjliga att se och identifiera med 2D- scanning. Med 4D ultraljud - scanning kan man se hur fostret gäspar, sträcker ut tungan, ler, sväljer, blinkar och rör på fingrarna. Man kan ibland se dessa rörelser i mitten av graviditeten men det vanligaste är att man ser det i ett senare skede.

Det är en upplevelse du aldrig glömmer!
 

Vecka 20 på Tisdag *Lite bilder också*

Publicerat: 2008-05-03 Kl: 19:33:26 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


men titta bebben
Så här låg fisen våran .Thii bena rakt upp i luften som om de skulle göra en volt. Giick inte att flytta den = )

JAG och BEBBEN -

Har inte alltid tid att skriva i bloggen som ni ser. Men en gång i veckan skriver ja ju aif och lägger ut bilder = )
Så ni ser skillnaden på min mage, den gör inte så mye annat än att växa vilken är bra. För då är ju allting som de ska =)) Men nu ska ni få höra. SKrattar !
I onsdags skulle jag ju på ULTRALJUD , som jag väntat och längtat efter detta .. ATT få se lillen och få se om allting är som de ska ,att den e friskt alltså !Och veta KÖNET!! om de var en pojke eller flicka !! jag har tänkt mycket på att ibland går det inte att se vad det är för någonting ! Och sån otur jag hade . det gick inte att komma fram i området. haha !den hull på med någon aktivitet . Bena upp i luften ,gungade och hade sej. hihi ! så mysigt det var att de den så livlig men ville ju så gärna veta om det var en flicka eller pojke. MEn hon ville inte gissa och jag ville inte att hon skulle gissa vad den är ! Då vill jag hellre vänta !=)
Såå Nu får vi vänta till förlossningen ! DÅ få vi veta ! för detta var ju sida gången på ultraljudet .
Det var sista chansen , man få inte titta igen .det ska vara om dom säger på mvc att det kan vara någonting fel. Men det hoppas man inte på ! Håller tummarna att detta ska gå bra ju !
OCh en till ROLIG grej! har väntat på att bebben ska sparka till jätte hårt... thii, och i TORSDAGS HÄNDE DET!
Första riktiga och hårda sparken ! tre gånger !! Mina tårar började rinna ..skrattar !! det var så underbart!!
kajsa och simon var här också .. DOm måste ju trott ja va knäpp ,som fällde tårar .haha !
men ja ha väntat o känt efter så mycket också bara hände det !
Sen så har ja känt de igår och idag !! Men inte mycket men de blir så man stanna till och bara säger ÅHh nu sparkade den .. Hahah !!Det är så roligt!!
Själv om ni undrar hur ja mår . så mår jag nog mycket bra om man genför mej en massa andra gravida tjejer .
JAg kan vara väldigt jobbigt för stackars blivande pappa´n Tommy. Tycker synd om honom ibland. När jag får för mej en massa saker att ja måste handla .då är de bara för honom att ta bilden och följa med.
ELLER blir sur och tjaffsat för ingenting . haha så jobbigt på de viset är jag !
Och magen värker ibland lite då och då och de är så jobbigt det gör ont .Det sticks liksom . Man växer ju !
Det är inge roligt = ( Och andningen e inge roligt,måste börja simma o grejja nu. Svårt som tusan att andas ibland,, om ja gått upp för många trapper eller gått långt o fort! SEN på natten ska vi inte prata så mye om .. Ni vet ju hur de är .. Täppt i näsan , gå på toa och gå på toa. och när ja gjort de kan ja inte somna om. hittar inge bra ställa att ligga på. OBEKVÄMT och ja behöver inte tråka ut er med det !!skrattar !
vecka 19 plus 4
Vecka 20 på TISDAG !
Kroppen: Nu har halva graviditeten gått och det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna.
DET HAR SYNAS PÅ MEJ LÄNGE NU  =)
På vissa börjar naveln sticka ut en aning.
På de rutinmässiga barnmorskebesöken brukar man göra en del undersökningar för att följa fosterutvecklingen och för att se några avvikelser i mammans hälsa. Vid vissa av besöken kontrollerar man vikten, blodtryck, blodvärdet, urinprov och blodsocker.
..
Fostret: Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 cm långt och väger runt 250 g. Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna. På flickor formas vagina och äggstockarna innehåller vid den här tidpunkten över sex miljoner ägg, men reduceras till 300-400 ägg innan hon blir fruktbar. Pungen är fortfarande tom på pojkar.

IGÅR-
Igår tog jag ledig nästa helg eftersom RIkke kommer HEM ! och det ska bli så roligt, och ja vill ju umgås med henne så mycket jag fåår ! Vill inte jobba då, vill inte missa någonting liksom ..Och hoppas hon få känns någon spark eller så = ) och hoppas hon gilla min mage .. att hon tycker den e fin .thii !Men de tro ja hon gör !


IKVÄLL OCH IMORGON -
har jobbat idag ifrån halv tio till kvar i fyra. När ja slutade köpte ja JORDGUBBAR SÅ KLART och grädde .thii.
Gubben kom och hämtade mej . När ja kom hem fick ja något anfall.  diskade,torkade allting rent. dammsugade och torkade golverna .m.m så skönt nu är de rent här hemma! Sen gjorde Tommy mat spagetti o korv idag =)
Mums !Sen nu ska ja fixa ordning jordgubbarna o äta dom haha !Sen bli de körslaget . tommy ska se på hockey så tina få titta ensam o äta ensam för blivande pappa tommy gillar nog inte jordgubbar = (
Ska ja på stan och fika med Hanna , sen så ska jag gå och titta på barn kläder =) Skulle så gärna vilja köpa någon fint ! Sen ville gubben ja skulle följa med på fotboll , men vet inte om ja orka stå rakt upp i 45 min = (
Men bli de fint väder skulle de ju vara mysigt !

Hälsade på ida och carro häromdagen .. Man får sån längtan efter sin egen bebbe som ligger i magen. när man håller i underbart söta savannah som e Carros flicka. och Alexandra som är snart 6 år . Kan man bli sötare och goare än den flickan . ida´s lilla flicka.. sen så var vi hos dessie ida ha fått en lilla syster. Herregud ville inte släppa min blick ifrån henne. det går inte att sluta titta på dom små,, Dom är så fina och ja bli lite avensjuk.. hehe men min är ju i magen och halva tiden kvar sen få ja också pussa o krams med min . = )
Men carro fotograferade lite bilder som ja ska lägga ut= )
carro knäpptJag ,min bebbe i magen och Savannah!

tokiga ja o vackra savannah
Titta in denna bild då . herregud lill gumman så fin du är ! Men du Tina ser ut som du sett ett spöke ! Haha

och sist men inte mins Tina håller i Savannah igen =) Men titta in där har vi Dessis ängel också. Så vacker!
två bebisar
Vink vink säger jag och bebben i magen ! Puss
RSS 2.0