Hemma nu ifrån Fjällen !

Publicerat: 2011-04-27 Kl: 13:53:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi har varit i vemdalen ! Men nu så är vi hemma !
Det har varit toppen skönt, jag har fått vilat massor , och tagit det lugnt !
men det hära med foglossningarna verka inte bli bättre. På nätterna kan ja inte snurra för att lägga mig på en annan sida tex. De är tvär stop och de gör svina ont ! Jag har nu till veckan 3 veckor kvar att jobba igentligen,
men få se hur det bli med det ! För ja skulle förmodligen bara vara i vägen !
Men på måndag ska jag till min barnmorska, och de ska bli super spännande och se vad hon har att säga om de hära, kommer de bara bli värre foglossningarna eller är de så hära ja kommer få ha de ?
Sen undra ja så klart om ja lyckats komma i kapp med mina mått, min kurva gick lite nedåt förra gången. alltså ja va under min egna då hon mätte magen. Så de skulle vi kolla nu . Sen så ska ja väl vägas . Usch o fy !
Då blunda jag ! Sen lyssna på hjärtat ska vi göra , åh så kul de ska bli ! Ja längtar ! <3

Nu idag har vi varit en sväng till birsta , de behövde handlas kläder åt Tommy haha och skor , ja då vill ja följa med som lite smakråd så han törs köpa annat än tråkiga svarta saker hehe ! Åh han fick sig 2 stycken as snygga shorts och två snygga thirts till ! och ett par nya puma skor ! Tea handlade oxå , ett par jeans + långarmad randig tröja. och ett par skor hon med ! Super fint ! Sen vart de pressent åt nyafödda Maja som vi ska hälsa på senare idag.
Nathalie & Johannes har ju fått sin efterlängtade Maja, en mkt liten flicka som vägde 2666 & 47  cm lång ! Så Tea valde lite små grejjs till henne oxå ! Mamma hon fick - INGENTING haha . Ja hade fullt upp med svettningar & problem att gå så ja hade ingen ork att titta till mig själv !

Ja annars ska gumma på dagis imorgon & här bli de städa , Sen fredag ska vi på banken kl 10.00 .
Mycket annat händer inte här, ja ska försöka vila så mkt ja kan ! Men ha grymt svårt att sitta stilla,
Så nu med datorn på bena , vila ja & ta igen mig innan de är dax för annat ( :

Mammas finaste !Så hära somnade min smulpaj & sov säkerligen ca 3 timmar alltså !
Hon älskar fjällen o fjällluften !

Bruna & fina . Pappa på afterskin men mkt stor gravid kvinna ! HahaTeas alla påskägg, till & med ett som flöj ifrån Spanien . De va mkt roligt tyckte Tea !
kritorna kom väl till andvändning i många dagar då vi ritade hagar o hoppade omkring !
Tusen tack för påskäggen !Vemdals gänget !Mys med pappasen på kvällssidan ! <3Tea kikade på film nästan varje kväll på sin lilla tv , innan hon somnade som en stock !Men nu e vi hemma & flera bilder ligger på facebook !
Sköt om er ! Nu ska ja greja lite innan vi dra till Nattis & hennes hela familj !
Vi höres !

Vecka 28+ 1
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0