Jävla kissnödig man är hela tiden allså : )

Publicerat: 2008-03-19 Kl: 16:11:42 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


ännu en bild på v 13
Idag har varit ännu en toppen härligt dag , vaknade tidigt som vanligt vad 10 tiden. Flög upp med en väldans fart sprang till toan *Kisssaaaa* Så jävla kissis. Men ja få skylla mej själv för inatt när jag vaknade vid 4a tiden så orkade ja inte kliva upp , är så less på att hoppa över tommy och gå på toa, Så inatt somnade jag om, vilket ja inte bruka göra för att de gör ont då man måste ju kissa . haha ! Men skönt va de att ligga kvar o somna om ist för att gå kliva upp. Men nogom detta och min kissblåsa ,haha nu vet alla ju redan de att ja hull på att avlida i morse för att ja va så trött i natt och sket i att gå på toa. Skrattar ! Nu håller prinsen min på att göra mat . Idag bli det Spagetti och korv *mums* ska bli jätte gott !
Han är så duktig på att laga mat. "ibland:) ska inte ljuga "
Jag letar och jag letar efter en sak . En tröja där det stå BÄBIS på magen .Vill ha en sån . Hittat på internet , men fan de måste ju finnas att köpa här i sundsvall på någon butik. så svårt att veta va man ska ha för stolek ju ! !!
Bli galen, så om någon vet vart de finns att köpa så skriv till mej på kommentarer vart isf...
Nej nu ha ja suttit här länge nog och varit inne på familjeliv.se lakt upp några bilder och facebook och snacka men massa folk på msn ,så nu e ja lite less. Nu bli de ju snart mat. ska kanske gå och duka : P
Tjoo flöjt . massa kramar ifrån mej och lillhjärtat!!

v13
 : )

Vecka 13: )

Publicerat: 2008-03-18 Kl: 16:57:39 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


I magen vecka 13: )

Moderkakan sköter hela utbytet av näringsprodukter och avfallsprodukter. Den producerar också hormonerna progesteron och östriol som hjälper kroppen att bibehålla graviditeten. Tidigare producerades blodkropparna i gulsäcken, som egentligen inte har någon annan uppgift, men nu har gulsäcken tjänat sitt syfte. Från och med nu producerar fostrets lever och mjälte blodkropparna - och snart börjar också benmärgen att producera blodkroppar.

Barnets ögonlock är stängda för att skydda ögonen som är under utveckling. Fostret kan också vara kapabelt att stoppa en tumme i munnen även om sugmuskulaturen inte är färdigutvecklad än. Flera revben kan vara synliga och vävnader som kommer att bilda ben är under utveckling i fostrets huvud, ben och armar. Bukspottkörteln har börjat producera insulin. Huvudet växer långsammare än tidigare. Få missbildningar tillkommer efter vecka 13.


Längden mäts från huvud till stjärt

28 gram

 10-10,5 cmvecka 13

Mamma Tina skriver : )
Ja hurrni nu blir de skärpning . Måste ju lägga ut massa bilder och Skriva lite ...
Men vet ju inte vad ja ska skriva . magen e rund och go .haha!Växer super duper fort ,flera centimeter i veckan!
jag har börjat mäta upp magen nu för att själv se skillnaden . Tycker det är jätte svårt . Jag som hela tiden ser magen och gosa med den! : P har svårt att märka hur mye den växer per vecka ! helt sjukt igentligen !
Så därför har ja börjat mätt ! Lite bilder måste ja också börja ta ! Det ska bli jätte roligt den 10 april då ska vi tillbax ja och Tommy till vårdcentralen och lyssna på hjärtat och så vidare. Sen längtar ja mest till 30april då ska vi till sjukhuset och få en massa mysiga bilder på lill hjärtat . och titta vad de ska bli , kan inte hålla mej vill veta nu !hehe ! Första gången vi såg lill hjärtat rann tårarna . kunde inte hantera någonting så mycket känslor .
SÅ vackert de var att få se ett liv i magen .. : ) Spännade ska e bli att få se den igen !Längtar såå mycket !
Men ska se nu ,jag har nån bild ja kan lägga ut.. sen få ja knäppa lite nya : )

utöver detta med magen och så .
Så ska ja berätta att jag är jätte lycklig och nervös för på tordag kommer min älskade meja hem ifrån norge !
Jag har försökt tagit ledig men svårt eftersom ja ha tagit en liten semester den 26e då man ska till fjälls med familjen . Men hon kommer hem på torsdag som sagt och ja jobba kväll då till 22,men vill träffa henne på kvällen o umgås hela natten för ja jobbar inte fredagen * Men hon lär va jäätte trött efter resan så få se*
Sen så jobbar jag lördag för då e det familjedag på sidsjön 9.00-17.00 så efter de kanske ja också få umgås med henne .. thii , om inte annat så fick ja ledigt söndagen : ) då kanske de bli mye kramar o kanske en god middag med meja ! Saknar henne så de finns inte ord att sätta !

Och utöver detta med att meja kommer hem ,
så är ju Syster min fortfarande i barcelona, Men hoppas på att du kommer hem snart .Hur ska ja annars klara av att bli större o större ,tjockare o tjockare utan att ha dej vid min sida :P Fast de klara ja ju, ja ha ju min älskade prins !Men ändå , kom hem RIkke !! NUuuu ..saknar dej också  fruktansvärt mye . men de är för att ja brukar ju alltid ha dej viid min sida , och nu när du e långt bort, känner man sej så ensam på nåågot sett..
I love you och hoppas du ha de bäst i barcaaaa : )


Nu ska ja titta på familjeliv.se för där e man medlem nu ju : )
Men vi säger hej då och sköt om er alla .. Puss o kram ifrån oss  *mej och lillhjärtat* : )))
mage 13
RSS 2.0