Himla badet första besöket ! 5/5 stjärnor av Tea !

Publicerat: 2010-07-30 Kl: 20:15:52 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Ja idag har det varit ett h-vetes dag på jobbet . rent ut sagt. Känns som vi inte gjort annat än att springit och berättat för alla om och om igen saker och ting. Alla man har stött på har varit sura och fredagsstressig.
Förstår ingenting . Ja försökte hålla humöret öppet, men efter ett tag så gick de inte mera.
ja bruka alltid kunna hålla mig nära till skratt. men inte ICKE ! Allting som kunde gå fel ,gick fel.
Vi glömde saker, ja drog en kärra FULL Med tugna låder och den ramlade över mig och ner på golvet.
Har väl aldrig hänt att hantaget har gått ur lixom. Ja vart TOKIGT rent ut sagt galen idag haha.
Av trötthet , Kände redan i morse att ja behövde sova mera. Men dagarna bruka ju funka ändå om de är fredag.
Men verkligen allt gick ju åt skogen idag. Jädra skit.Men men nu är de helg och vi avslutade dagen med att åka
på himlabadet. Hem ifrån jobbet packade och drog iväg. Mötte upp Frida B, hennes lille bror Jonas och Felix var också med : ) Jätte roligt. Tea hade så himla roligt. Hon vart galen ,visste lixom inte ens vart hon skulel börja.
haha. Och om de var roligt att träffa FRida då. Super härligt.
Ska umgås med henne imorgon oxå. .Tjoooho !  : P Kanske ta en glas vin , gå ut och ha skoj. Ja nått bli de iaf :P

Helg, helg . den som jag väntat på. Guud så skönt !

Här kommer de härliga bilder ifrån Första besöket på HIMLA BADET : )
Tea var så himla galen , och lycklig . Så himla roligt !Mamma sitter & väntar på sin Tea. Vart tog hon vägen ?Här kommer hon i full rulle . Skrattandes !

Fikapaus med moster , som bjöd på en chockladgrej, mumma tyckte Tea!och avslutningsvis lägger jag in en härlig bild på syrran vid hamnen med coffiehouses sallad. Mums gott de var !Trevlig Helg på Er Alla !

Ja har beställt en grej haha....

Publicerat: 2010-07-25 Kl: 20:47:48 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


God kväll..
Jag & gumman kom inte riktigt på vad vi skulle göra förut idag. Så vi vart hemma halva dagen .
Sen åkte vi ut till birsta. Myste på lite . Men vad folk det var. Usch !
Vi åkte till mormor ,morfar,kajsa o Elvis efteråt. Det var lite skönare !
Imorgon börjar man jobba igen, då bli de stress först på morgonen. Väcka gumman och åka med henne till momma.
Då plockar jag upp Kajsa samtidigt eftersom hon fått 4 veckor med mig på jobbet!

Men vte ni vad jag gjode idag ? Jag är galen !
kan inte kika på typ tvshopen för jag tro ju alltid på allt. Och vill beställa hela tiden.
Men bruka stänga ner då jag kikar för annars ser ju de så riktigt ut och så sant lixsom.
men idag då gumman sov lunch fasnade jag där. och kikade på en grej man raka bena med.
man dra den lixom bara på bena så snurra det en grej. super snabbt som ta bort allt hår ist för att raka .
haha . det var med så man kunde byta oxå till fotfil, och 2 massage grejer man skulle köra på låren så skulle dom bli finare. plus för ansiktet man skulle ta bort döda hudgrejjer och sånt. Det stod 599 kr så ja kände att den ska jag nog ha.Sen slapp man raka bena oxå på ca 4 veckor. och sen skulle det oxå minska lixom. Man skulle bli babymjuk länge oxå . Så jag ringde i eftermiddags Haha. Fast det vart inte de priset som stod. Dom luras bara.
Men jag tog den ! så få hem den om ca 10 arbetsdagar. Då ska ja kolla om de verkligen är som dom säger på den hära jädra tv shopen. Ska bli super spännande. För då vet ja ju lixom oxå om dom bara ljuger eller om de faktiskt funka lixom. Haha !! Spännande till tusen ! En rakabensak för ca 800kr Mohaha !
Hoppas hoppas den funka, jag hatar att raka bena och specielt på vintern. usch !


Nu bli de säkert lite bloggande i veckan . ja bli så slut på jobbet och kvällarna är ju till för min bästa,vackra underbara flicka Tea !


Tea så litenoch gumman nu , stortjej !


Vad heter ditt barn? Tea Maria Sponton

Publicerat: 2010-07-25 Kl: 13:13:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vad heter ditt barn? Tea Maria Sponton

När var du beräknad att föda? 29/9-2008

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när? Icke,hon kom 25/9-2008

Hur stor var barnet vid födseln? Hon var hela 3995 gram och 53cm lång

Hur lång tid tog förlossningen? Vi åkte in för att stanna på bb 22.30 Tea är född 10:15

Tog du någon smärtlindring?
Lusgas och eda fick jag . Mycket glad för det !

Är du tillsammans med barnets pappa? Absolut, min stora kärlek ju !

Var barnet planerat? Ja och Nej. Vi sa mera att blev jag gravid så var hon välkommen. Men jag åt inge preventivmedel på ca 2 år och vart inte gravid. Så det tog ett tag som tur var ! Annars hade jag blivigt en mye ungare mamma om jag fått bestämma. Hehe. Så det var tur hon kom då hon kom ( :

Tog ni reda på könet?
Nej ! Jag ville super mycket. Men hon kunde igenting säga eftersom Tea inte ville visa. Men pappan vart glad för han ville hellre ha en överraskning !

Om nej, vad trodde ni att barnet var för kön? Hela tiden trodde jag på tjej. För tro inte vi kan få några pojkar i Nilssons familj. Bara flickor hela hela tiden ! Men jag är nog en riktig tjejmamma så jag vart super lycklig!


Hur lång tid tog det för er att bli gravida? Oj då kom den frågan igen som jag redan svarat på. Jag gick som sagt 2år utan något preventivmedel ,trode tusan ett tag att jag inte kunde få barn. Men jag kanske ville för mycket. Så precis då ja hade tänk om att jag skiter i det. Ja bli väl mamma senare i livet. Då vart jag gravid ( :

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta? Neej inte riktigt, vi hade skrivigt upp en massa namn. Men ingenting vi var överens om. Men till slut sa att hon/han skulle då heta någonting på T samma som vi. Då vart det enklare. Jag fastande för Thella, Fast då betydde det Bomull i spanien. Haha sa isa. Så de gick ju inte. Fast jag ville det jätte mye. Men Tommy tyckte Tea hela tiden Tea utan H. Så när hon kom då tittade vi på varandra och sa att det var en Tea. Hon såg exakt ut som en sån flicka !

Hade du en svår graviditet: Ja & Nej. gick ju ganska bra förutom att jag svällde upp så tidigt. Hade så mycket vatten att Tommy inte kände igen mig på slutet, och heller ingen av mina vänner. Ansiktet till och med näsan var stor som fiona i shreek ! Det var inte kul !

Kan du tänka dig att skaffa fler barn? A
bsoluuut, jag är nu i värsta gravidbubblan. Men det bli inge flera ännu, Jag måste jobba lite till.  Så man får bättre föräldra penning nästa gång. Eller hitta ett fast jobb. Så ingenting bestämt , vi har pratat om det och de dröjer ( ; Men självklart vill vi ha en till. Vi båda vill ha 2barn ! 

Har du fått några bristningar? Jaa lite här och där, men dom på magen syns knappt nu längre, som tur är. det är ja jätte glad över. Men mellan låren där har jag. fast ja tänker inte på det. Ja är jätte nöjd att det har gått så bra som de har gått med bristningarna hehe ( :

Var du nervös inför förlossningen?Om jag VAR.Herregud, ville absolut inte föda. Men sista dagarna kom det .Att jag skulle kunna göra vad som helst för att slippa vara så stor och framför allt få bort allt vatten ! Och längtade så himla mye att få träffa henne .

Hade du några cravings? Åh pinsamt! Men när ingen var hemma så tvättade jag golvet och låg och sniffade på rengöringsmedlet. Ja var tvungen lukta och sniffa varje dag. Helt sjukt galen i lukten. Tänkte faktiskt smaka flera gången . Men puh jag gjorde det inte som tur var. Haha

Hur reagerade du/ni när du plussade? Jag ringde En och berättade och grät så ja inte fick nån luft. Sen hade ju Tommy jobbat natten så jag fick vänta tills ja kunde gå in till honom. va ju nervös lixsom,fick för mig att han skulle ändra sig och säga nej ja vill inte ha barn. Haha. Så satte mig på hans säng sida och grät o grät. han frågade varför gråter du ja svarade- men ja är med barn. Då tittade han på mig och sa men du vill ju vara gravid, så varför är du så ledsen ? -Då började ja skratta och sa Ja vi ville ju det. Galet ! Sen började vi skratta !

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid? ja det var nog i vecka 9 då vi fick gå på ett tidigt ultra ljud för att vi inte kunde säga vilken vecka jag var gravid i ( :

Hur mycket gick du upp i vikt? Mohaha som alla pratar om detta. vet inte om ja törs berätta. Men hurni jag hade ju så mye vatten och gick ner 15kg nästan direkt . Så ja kanske kan avslöja de ändå. Men Skratta inte då. 34kilo gick jag upp. Usch jobbigt att berätta, men alla vet ju. Och nu är jag ju glad då jag gått ner mer än 34kg. Jag är grymt stolt faktiskt !

Hur länge ammade du?
4 månader. det var jobbigt där på slutet. Tea ville inte suga och min mjölk tog slut. Men dom sa att den skulle komma tillbax men Te var så nöjd med flaskan så det kvittade. Jag hade ju varit så duktig i hela 4 månader så jag slutade då . varför försöka då hon inte ville suga lixom !

Vem är barnet mest likt? ja sjävklart då hon föddes va hon så lik sin far på alla sett. Men nu tycker jag de är olika. Men ser mig själv i henne flera gånger om dagen. En sak hon fått av mig som ja ogillar. är väl att hon är klantig .Spiller o spiller allt hon håller i. Som i morse fyllde ja på hennes glas ca10 gånger. spela ingenroll vart jag ställde glasen så lyckades hon spilla ut det. Hehe. typiskt mig. jag har alltid varit sån slams !

Vad är det bästa med att ha barn? Ja Allt . Jag får kärlek varje dag, jag älskar mitt liv som jag får dela tillsammans med min dotter, sjävklart är allt bra med att ha en familj. I love it !

Vad är det sämsta med att ha barn? usch hemskt , sämsta? Finns ju ingenting som är sämst . men det går ju upp och ner. ibland går ju allt super och ibland har dom ju dåliga dagarna barnen oxå. då kan de så klart bli lite jobbigt. Eller om dom är sjuka eller nått , då är de jobbigt. Man lider ju med dom då hela tiden. Det är jobbigt påså sätt att vara mamma just då. När de ska göra ont i ens hjärta . och att man måste vara orolig och tänka så mye på allt hela tiden. Jag är så bra på sånt,att vara orolig : (

Är ditt barn döpt? Japp Tea döptes så vackert en fin dag som 17juli ute hos sin farmo o farfar i deras trädgård. helt underbart vackert.

Hur gammal är barnet nu? Hon fyller 1år och 10 månader IDAG ! 2 månader är hon hela 2år <3

 

 

Till Nicole ! Moster ,gudmor =Alltid bäst ! Hihi

Publicerat: 2010-07-24 Kl: 21:14:05 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


och måste bara göra ett till inlägg.
Jag kan inte få nog. kan inte sluta längta. jag vill träffa er alla nu.
Rikke ,isa & Nicole. Jag blir galen av längtan. Hon är så vacker. Lika vacker som ni två !
Underbart vacker. Älskar er ska ni veta ! Har inte träffas Nikki ännu men jag vet att jag Älskar henne.
Bara jag titta på korten känner jag att vi kommer ha en toppen relation. Alltid !
Du & jag Nikki ( ; /Moster, gudmor Tina.

Jag ska alltid finnas här för dig, hjälpa dig med allt. Berättade för dig rätt och fel, men alltid finnas här även om det blir fel någon gång. Så ska du veta att du alltid kan komma till moster .Älskar jag dig lillfisen !

Träffade Bebisen Molly idag!

Publicerat: 2010-07-24 Kl: 20:32:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Underbar dag ! Jag och gumman åkte i morse till Camilla,Patrick,Matilda och deras nyfödda Molly.
Nattis & Vilma var också där . Vi hade jätte mysigt. och gosade mye med Molly. Tea var så försiktig och snäll med den lilla vackra Molly.
Sen när vi kom hem vart det mys med pappsen, sen for han på jobbet medans jag & Tea åkte på Citygross och handlade en massa fika barnen ska få ha i bilen imorgon då de bär av till frösöZoo med Nattis,johannes och Vilma. Kommer nog bli super skoj. Tea hon har pratat om aporna hon nu på efter middagen då jag berättade att vi skulle åka och kolla på djur osv. Då sa hon aporna oxå? HAHA. ja aporna oxå svarade jag. Hoon är så go och söt.
Hon förstår förtusan ALLT nu, verkligen allt.
Hon vet ju till och med att då hon gjort sig illa då kan man säga F*N för då bli de ju bättre? -ELLER INTE.
Usch vi alla kämpar med våra svärdommar, men va gör de. då dom andra man träffa slänger ur sig sånt.
Då härmar ju hon direkt.
Så nu säger hon så, och i eftermiddags på city gross fick hon en lite grej av lera fast i en ballkong, sån man kan forma. och va säger hon då. Ja frågade vad den skulle heta och hon säger - GAMMGUBBE mamma, Hahaha.. Hon sprang runt hemma med den och sa - mamma titta gammgubben och håll i gammgubben mamma.

Bilder ifrån idag ( :

Tea & MAtilda ,Molly och Camilla !


Faster Nathalie med lilla Molly !Oxå jag och Molly, ja bli så svettig då jag håller i nån så liten , och man försöker hålla så försiktigt som man kan. Hehe. Men gud så mysigt det var !Tea som sa till Nattis då hon hade Molly att- Nu e de mammas tur ,hålla ! sa hon ! Hehe

Åh Tea gumman visade mig hur man skulle hålla i en bebis, för hon tyckte jag hull lite konstigt haha !

Tea vaknade i lekparken. perfeckt plats att vakna upp i. Hihi . min  tokstolle .Finaste jag har !Mera  bilder bli de på facebook !
Trevlig lördag kväll på er .Mera Bilder kommer säkert imorgon kväll .
Så ni får ser hur vi hade det på frösöZOO !
Fredags mys åter igen. i like it !

Publicerat: 2010-07-23 Kl: 21:40:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ja nu har man jobbat hela veckan, ledig lör & söndag , de bli super kul det !
Skönt och underbart att få umgås med Tea , vi få se om de bli himla badet imorgon.
Fundera iaf på att åka på frösö zoo med nathalie,johannes & Vilma på söndag ! Bli super skoj det !
barna gilla nog det ! Tea är dock lite försiktig med nya saker som karuseller och nya djur haha.
Så hon lär väl kanske klämma sig fast i mig,, vi få se hur de går ! Hoppas verkligen hon kommer gilla det isf
om vi åker ( :

Nu idag efter jobbet åkte jag & gumman till Ikea. åt köttbullar, och lekte på barnavdelningen !
super härligt och mysigt !

Nu har jag lite bilder att visa tagna ifrån mobilen ! Så inte så braa ! men vissa är OKej ( :

Igår fick ju gumman två saker, och jag & gubben hyrde film. INTE BRA ALLSÅ !
jag gilla inte sånna dära filmer, dom slåss och allt går snett ! puuuh ! Jag vill ha kärlek jag haha !
Åh en breezer för morsan igår mumma !En lastadbil på jobbet, kanske lite grejer men ändå. typ så hära ser det ut. Bära bära & Bära !Sötast hos momma igår !Tea´s första affish eller hur det stavas hehe !Denna fick Tea idag . Hon spelade o grejade tills hon somnade. Så hela eftermiddagen full av musik,
Hon är verkligen duktig och älskar musik !Åh jag köpte små glas till Tea på ikea. dom e så söta och hon älskar dricka ur sånna hära.
Sen ser NI DEN DÄRA BLÅÅA jag köpt, trodde det var sminkborttagning, men de var inte det.
vad ska jag göra med den ? Är typ som vatten, ska jag ha den efter jag tvättat ansiktet eller vadå?
Fattar inte vad de står, stå typ på danska (köpt på öb) haha. älskar ansiktsgrejjer ju. Så bara tog den !
Kika in sötnosens hår, vad hände ?Åh gumman har fått en prick, konstig prick på ryggen. jag vart så klar nervös. den såg konstig ut.
Syns verkligen att hon blivigt biten av nått. inte kul !
Så lyssna noga nu alla små äckliga smådjur.
GE SJUTTON I MIN FLICKA, Låt hon vara !Älskar denna bild ifrån dyket !!nej nu bli de kolla lite bloggar ! hörs imorgon foket ( :

Åh just de måste lägga ut en bild på kajsa lilla syster åh min bästis nu för tiden haha.
jag jobbar med henne och träffas as ofta så de vart som en liten ny bästis som man alltid umgås med.
Mohaha , och hon vill oxå vara med på bloggen min . så here she come´s my sweet sister ! <3hehe nej skojja bara Kajsa men du ser så rolig ut.
här kommer en bättre. finare veriation!

bara mamma o pappa ! Konstigt haha !

Publicerat: 2010-07-22 Kl: 18:56:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu ska lillan sussa hos momma o moffa. ( :
Mamma o pappa har varit och hyrt film , köpte en mussepiggsklubbhus film till Tea oxå ( :
Hon älskar dom !
Vi ska jobba imorgon så hon fick sova o mysa där.
Nu bli de film & mys ! Bara jag och Tommy, Lääänge sen .
men men roligast att vara tillsammans med Tea så klart !
Därför vi inte gör detta så ofta . Men nån gång per år kanske man borde göra nått hihi !

Filmen heter snabba casch ! Hoppas den e bra !!!Vi saknar dig gogumman hihi !!! Älska dig oxå..
Ses imorgon / mamma & pappa !bilder

Publicerat: 2010-07-22 Kl: 17:35:08 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Ja jobbar så ja orka inte uppdatatera , men strax e de helg då bli de uppdatering ( :
prata med syrran nu på skype... ochkika in super söta nikki. Teas kusin som hon längtar tills hon få träffa.
i oktober bli de...spännande.och vi alla längtaaaar ( :

Men en bildboooomb bli de nu,,massor!

Min favoriiit Nicole..Världens finaste flicka!Igenvärldens finaste haha Rikke & Nikki!


Momma & Tea idag!Mys mys!<3


Vackraste Nikki 4 Veckor idag !!

Publicerat: 2010-07-14 Kl: 20:12:53 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Världens finaste Nicole.
Stolt stolt moster & Gudmor.

Gladast !Liten surläpp !Drömmar om moster !Gör en tokig Grimars ..2 dagar kvar sen ledig i helgen ( :

Publicerat: 2010-07-14 Kl: 19:55:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jobbat, städat , tvättat och varit ute och lekt med gumman i lekparken ,cyklat och busat ( :
Imorgon bli de samma, men ville bara lägga ut några fina bilder mamma tog i berga ( :

Ja ,kajsa och robban badade på sena kvällen . super härligt !Solaa !Tea kör brumm brumm med moffa ! hahaMammas finaste !Nu ska ja pratade vidare med Syrran !! så kuul ! saknar dom !Wow nu e jag hemma igen vid datorn hehe !

Publicerat: 2010-07-10 Kl: 22:29:37 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu e vi hemma jag & Tea , Vi har varit i bergafjärden bott i mamma o pappa´s husvagn .
Vi har mått gott , myst och badat !
Sen var jag på g-festen måndag & onsdagen , hade så himla roligt.
Hade gärnat gått ikväll oxå men nu vart de inte så.

På måndag börjar jag jobba mån-fredag 7-15.30 i ca 8 veckor !
Få se hur det blir med våran semester. den måste vi boka in nu, vi ska till furuvik jag Tommy & Tea !
Få se till att ta på nån helg jag är ju ledig helgerna lördag & Söndag. längtar tills vi åker dit iaf, jag har aldrig varit där . Tea skulle nog tycka de va mycket spännande !

Pratade med Rikke ikväll. Äntligen ! Och fick se så klart lilla Nikki .
Tråkigt för Rikke & isa som inte få sova någonting , hon har ju kolik lill gumman.
Finns tydligen inte mycket man kan göra då. Dom har försökt allt. Vi tänker på dom, alla !Ni två har ju en fantastiskt vacker dotter. Som bara bli finare och finare.
Lika fint och vacker som ni två tillsammans ( ; ( MÄKTIGT )
Min Vackra tös i berga !

Älskar dig min vackra dotter, vad vore jag utan dig. Känns tungt att börja jobba bara för att
jag inte kan spendera dagarna tillsammans med dig lika mycket som jag gjort.
Nu få mamma ha hela kvällarna ist med dig , tur det är sommar lov så du kan vara vaken med mammsen
länge på kvällarna ist ! Älska dig finaste Tea i hela världen ! Puss / mamma !Dyket & G-festen

Publicerat: 2010-07-06 Kl: 21:08:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ja igår var ju hur kul som helst. Vi var och badade först på dyket, ja mamma kajsa & Tea.
Sen vips var klockan 15 tiden gick så fort för vi hade de så mysigt.
Ja skulle åka och kolla lincerna 16.15. Men fick stressa som en toka, lämna av Tea hos faster Matilda , Tea skulle sova där hos henne och mysa lite. Gjorde de direkt efter sol & badningen, mot stan lämnade av mamma o Kajsa, hem skulle sätta i linserna , packa tea´s saker för de hade ja heller inte gjort. Och ta av mig den blöta bikinin, fast de hann ja dock inte haha. Fick i linserna skulle skjusa ner tommy o micke på stan. Men såg ju ingenting. för jag gör inte det med linserna på. Så gick väl så dära. otäckt liksom. dom andra hade ju druckit så dom kunde ju inte köra.
Kom in på spexsevers ögonen va uppsvälda, ja skrek hallå ni ville ja skulle ha dom i men ja kan inte. det klias så himla mye. Så fick ta ut dom på en gång. Ja han kom inte fram till så mye . Mer än att jag kanske var allergisk mot vätskan jag hade fått. vi kollade tårar i ögonen oxå men sånt hade jag så ja va lixom inte torr så heller.
Men de hära med att ja ser så otrolig suddigt de skulle man ju inte göra. men de fick ja ingen hjälp med.
utan hem med ny linsvätska bara. Sen for ja tillbax till breedsand för att lämna tea´s saker. Jädra bilkörning haha
men hade inge val. Tea lekte o hade så skoj så ja fot därifrån igen.

Hem gjorde mig ordning, sen kom Maria & Fredrik hit och strax efter de kom Sondra.
Vi satt på min ballkong och myste o hade jätte kul. och drack massa gott.
Drog ner på stan vid 22 tro ja. hade en fortsatt super trevlig kväll. vid 12 då dom stängde gick
ja tommy som ja träffade upp där nere, maria & fredrik på dalltons hehe. va inge folk alls.
Men då dom stängde 00 på g festen då 15 min senare vart de propp fullt.
men hela kvällen va toppen kul från början till SLUT. Mye roligt.
Tack alla ni !

Träffade världens finaste Delia på dyket oxå ! kulit !

Kajsa, jag & tea, Jossan & Delia

lite mamá mys !Imorgon bli de dyket åter igen med mamma & Kajsa, sen bli det en trevlig kväll med ida på g-festen !

Åh lill nikki - tänker på er hela tiden. hoppad du bli bättre snart. och slipper gråta hela tiden.
älska er !
Bada vi vill bada !

Publicerat: 2010-07-04 Kl: 13:34:35 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Määääh vart e solen ,de e ju döö varm vi vill åka till dyket igen.. We love dyket. Underbart !tea vill ju bada, jaa med för de är så klibbigt varm. pappan få dock stanna hemma då han är som en räka.
Han har jätte ont ifrån solbrännan han fick igår.. verkligen röööd ! Kunde icke sova i natt haha..
Vad hände med min sol bränna då?ja satt ju till och med på ballkongen igår med brännolja, och ha inte bränt mig alls  :( Blää  .
Kom igen ja vill bli brunare ! haha .
Klart ni ska ha en bild på tjockmammabena .. here you go !Nu vakna gumman, Brb !! Ha en underbar söndag !
Film på sångfågeln !

Publicerat: 2010-07-03 Kl: 20:13:22 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


nu ska ni få en sun underbar film på Tea då vi satt på ballkongen idag hade käkat middag och myyst.
Hon är då så himla söt och roligt då hon sjunger, uttycken i ansiktet och sångerna så fint och duktig av henne !Underbar dag har det varit det kommer bilder. Tea har badat som en toka på Dyket , tommy har bränt sig så han ser ut som en räka .  Haha !

Fredag myyyyyyyyyyyyyyyyys !

Publicerat: 2010-07-02 Kl: 20:11:06 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Jobbat, Tea har badat på ballkongen , ätit grillat och drickit gott och ny mys i soffan till nya beck !
kanoners. imorgon ska vi åka och bada någonstanns. och sola. men vet inte alls vart : / Få la se !

Nu bli det fredags myyyyyyyyyyyyyyys, om de så är det sista vi gör. haha !

Min finaste Tea,, du e så sööt och go gullungen våran !


Jag har skaffat LINCER !

Publicerat: 2010-07-01 Kl: 12:50:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har lincer nuuu .. jätte roligt att det funkade !
men att ha i dom en längre tid det vill jag inte,
och nu när jag sitter och skriverr ser jag intenting ska de vara så ?
jag ser suddig och de skaver och bli tors i ögat så ja tar i och ur hela tiden.
Men de är kanske så hära i början ?

efter en och en halv vecka kanske jag vänt mig ,, längtar ( :

Mina ögon e lite uppsvälta och allt smink rann typ bort förut då ja testade haha , hull på ett tag men sen kom det in och tjej och satte in dom åt mig.. på  röda . Jätte duktig tjej!

MOhaha kul kul

RSS 2.0